Het verbouwen van jouw badkamer of toilet

Toe aan een nieuwe badkamer? We hebben alles in huis om jouw ideale badkamer te realiseren. Neem contact op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

IMG_5823

De badkamer is een belangrijke ruimte in je woning. Hier maak je je klaar om aan een nieuwe dag te beginnen en sluit je de dag ook weer af. Ben je toe aan een nieuwe badkamer of wil je jouw badkamer om laten toveren tot een droombadkamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nou een nieuwe vloer of een volledig nieuwe badkamer wilt, we knappen het voor je op.

Waarom je badkamer laten verbouwen door Vastgoed bouw J&G?

Wanneer je Vastgoed bouw J&G inschakelt voor een verbouwing ben je ervan verzekerd dat er kwalitatief goed werk wordt geleverd. We nemen al het werk dat komt kijken bij de verbouwing van een badkamer op ons en zorgen ervoor dat de nieuwe badkamer voldoet aan al jouw eisen en wensen. We vinden het erg belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn en komen gemaakte afspraken dan ook altijd na. Verandert er wel wat in de planning? Dan zullen we dit duidelijk met je communiceren. Wat de klus ook is, Vastgoed bouw J&G helpt je verder!

 • Vakkundig
 • Betrouwbaar
 • Resultaatgericht
IMG_5819

Werkzaamheden binnen een badkamerverbouwing

Een belangrijk onderdeel van een badkamer is de vloer. Wil je graag een vloer met vloerverwarming? Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

De tegels in de badkamer bepalen de sfeer in de ruimte. Om de tegels zo vakkundig mogelijk te plaatsen hebben we een aantal tegelzetters in dienst. Zo garanderen we dat jouw badkamermuren netjes afgewerkt worden.

Ja, ik wil graag een project laten uitvoeren

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, png, jpg, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

  Hoe gaan we te werk?

  Als je een offerteaanvraag doet, zullen we een afspraak inplannen om je aanvraag te bespreken. We vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en komen daarom graag bij je langs om een offerte op te stellen. Het doel van dit gesprek is om de grootte van de opdracht goed te kunnen inschatten. Daarom is het belangrijk dat je voor het offertegesprek al weet wat de opdracht inhoudt. Aan de hand van de informatie die we tijdens dit gesprek krijgen stellen we een offerte op. Zodra je hiermee akkoord gaat, gaan we met je om tafel om een planning te maken. Dan kunnen de werkzaamheden beginnen!

  Onze opdrachtgevers beoordelen ons met

  De dienstverlening van Vastgoed bouw J&G

  Kwalitatief en servicegericht bij ieder project, ongeacht het formaat. Dat is waar wij voor staan. Op zoek naar een dienst die hier niet tussen staat? Schroom niet om contact op te nemen voor meer mogelijkheden.