Een op- of aanbouw laten plaatsen

Is er gezinsuitbreiding op komst of wil je gewoon meer woonruimte? Je woning is weer groot genoeg met een op- of aanbouw! Neem contact op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

gh

Wil je graag een grotere woning, maar heb je geen zin om te verhuizen? Dan biedt een op- of aanbouw uitkomst. Een aanbouw is een gedeelte dat aan je woning wordt gebouwd. Het enige nadeel hiervan is dat je hiervoor extra grondoppervlakte tot je beschikking moet hebben. Heb je geen ruimte voor een aanbouw? Dan is een opbouw misschien iets voor jou. Dit is een aanbouw, maar dan bovenop je woning. Hiermee hoef je geen ruimte van je tuin op te offeren voor een grotere woning.

Waarom een op- of aanbouw laten plaatsen door Vastgoed bouw J&G?

Wanneer je een op- of aanbouw laat plaatsen door Vastgoed bouw J&G ben je ervan verzekerd dat er kwalitatief goed werk geleverd wordt. Ons team bestaat uit ongeveer vijftien specialisten met verschillende disciplines. Zo kunnen we verzekeren dat iedere klus succesvol wordt uitgevoerd. We nemen alle werkzaamheden, die bij een op- of aanbouw komen kijken, uit handen. Zo heb je nergens meer omkijken naar.

 • Vakkundig
 • Betrouwbaar
 • Resultaatgericht
IMG_20220305_081646_173

Werkzaamheden binnen op- of aanbouw

Timmerwerk is een groot onderdeel van een op- of aanbouw. Onze timmermannen leveren vakkundig werk en zorgen ervoor dat je straks kunt genieten van een grotere woning.

Een van de laatste werkzaamheden bij een op- of aanbouw is het plaatsen van de vloer. We plaatsen een vloer die volledig aan jouw wensen voldoet. Wil je graag vloerverwarming in de vloer van jouw op- of aanbouw? Ook dit kunnen we voor je regelen!

Ja, ik wil graag een project laten uitvoeren

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, png, jpg, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

  Hoe gaan wij te werk?

  Als je een offerteaanvraag doet, zullen we een afspraak inplannen om je aanvraag te bespreken. We vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en komen daarom graag bij je langs om een offerte op te stellen. Het doel van dit gesprek is om de grootte van de opdracht goed te kunnen inschatten. Daarom is het belangrijk dat je voor het offertegesprek al weet wat de opdracht inhoudt. Aan de hand van de informatie die we tijdens dit gesprek krijgen stellen we een offerte op. Zodra je hiermee akkoord gaat, gaan we met je om tafel om een planning te maken. Dan kunnen de werkzaamheden beginnen!

  Onze opdrachtgevers beoordelen ons met

  De dienstverlening van Vastgoed bouw J&G

  Kwalitatief en servicegericht bij ieder project, ongeacht het formaat. Dat is waar wij voor staan. Op zoek naar een dienst die hier niet tussen staat? Schroom niet om contact op te nemen voor meer mogelijkheden.