Het verduurzamen van jouw woning of pand

Wil je de energierekening omlaag krijgen? We hebben alles in huis om jouw woning of pand volledig te verduurzamen. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

IMG-20221020-WA0061

Duurzaamheid is een grote maatschappelijke kwestie, waarin iedereen een steentje kan bijdragen. Om verduurzaming voor iedereen toegankelijk te maken biedt de overheid subsidies aan. Er zijn verschillende manieren om je woning te verduurzamen. Zo kun je ervoor kiezen om je woning te laten isoleren of om zonnepanelen te laten plaatsen. Deze keuzes zijn goed voor de wereld en bovendien bespaar je er een hoop geld mee. Welke duurzame keuze je ook maakt, je bent bij ons aan het juiste adres.

Waarom verduurzamen met Vastgoed bouw J&G?

Wanneer je verduurzaamt met Vastgoed bouw J&G ben je ervan verzekerd dat er kwalitatief goed werk verricht wordt en dat jij altijd op nummer één staat. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en komen onze afspraken na. Ook nemen we al het werk dat bij verduurzaming komt kijken op ons. Zo zit je in een mum van tijd in een warme woning met een lagere energierekening.

 • Vakkundig
 • Betrouwbaar
 • Resultaatgericht

Galerij

1/4

IMG-20221020-WA0063
IMG-20221020-WA0064
IMG-20221020-WA0069
IMG-20221020-WA0068

Werkzaamheden binnen verduurzaming

Muurisolatie houdt de warmte binnen en de kou buiten. Spouwmuurisolatie is de meest voorkomende soort muurisolatie. Bij deze vorm van isolatie wordt er isolatiemateriaal in de spouw gespoten. Is jouw woning voor 1930 gebouwd en heeft het dus nog geen spouwmuur? Ook dan kun je bij ons terecht voor muurisolatie. We isoleren je muren dan door muurisolatie aan de binnen- of buitenzijde van je woning te plaatsen.  

Zonnepanelen laten plaatsen is een andere bekende manier om je woning te verduurzamen. Met deze panelen bespaar je flink op je energierekening. Ook al is de landelijke subsidie afgeschaft, toch kun je nog een vergoeding krijgen als je zonnepanelen aanschaft. Er bestaat nu namelijk een regeling waarmee je de btw die je betaald hebt over de zonnepanelen terug kunt krijgen. We vertellen je er graag meer over in een kennismakingsgesprek.

Ja, ik wil graag een project laten uitvoeren

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, png, jpg, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

  Hoe gaan we te werk?

  Als je een offerteaanvraag doet, zullen we een afspraak inplannen om je aanvraag te bespreken. We vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en komen daarom graag bij je langs om een offerte op te stellen. Het doel van dit gesprek is om de grootte van de opdracht goed te kunnen inschatten. Daarom is het belangrijk dat je voor het offertegesprek al weet wat de opdracht inhoudt. Aan de hand van de informatie die we tijdens dit gesprek krijgen stellen we een offerte op. Zodra je hiermee akkoord gaat, gaan we met je om tafel om een planning te maken. Dan kunnen de werkzaamheden beginnen!

  Onze opdrachtgevers beoordelen ons met

  De dienstverlening van Vastgoed bouw J&G

  Kwalitatief en servicegericht bij ieder project, ongeacht het formaat. Dat is waar wij voor staan. Op zoek naar een dienst die hier niet tussen staat? Schroom niet om contact op te nemen voor meer mogelijkheden.