Alles voor jouw nieuwbouwwoning

Wij hebben alles in huis om van jouw nieuwbouwwoning jouw droomhuis te maken. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en wat onze werkwijze is.

image 30

Er moet veel gebeuren om een nieuwbouwwoning leefbaar te maken. We doen er alles aan om jouw droomhuis te realiseren. Wil je bijvoorbeeld een badkamer of toilet in jouw nieuwbouwwoning laten plaatsen of moeten de muren nog gestuct worden? Je kunt bij ons terecht voor allerlei werkzaamheden in jouw nieuwbouwwoning.

Waarom Vastgoed bouw J&G?

Met ons team van vijftien specialisten ben je ervan verzekerd dat er kwalitatief goed werk geleverd wordt. Bij ons staat de klant altijd op nummer één en daar zijn we trots op. We luisteren naar jouw wensen en komen onze afspraken altijd na. Ons doel is om jouw droomhuis te realiseren en we doen er alles aan om dit te bereiken.

 • Vakkundig
 • Betrouwbaar
 • Resultaatgericht
IMG_5811

Werkzaamheden binnen renovatie

Een belangrijk onderdeel van een nieuwbouwwoning is het aanleggen van leidingen. Onze loodgieters leggen de leidingen vakkundig en zorgen ervoor dat het sanitair geplaatst kan worden.

Nadat de leidingen gelegd zijn, is het tijd om het sanitair te plaatsen. Om jouw droombadkamer te realiseren vragen we je om het gewenste sanitair zelf uit te zoeken. Het plaatsen van het sanitair nemen we volledig op ons.

Ja, ik wil graag een project laten uitvoeren

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, png, jpg, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

  Hoe gaan we te werk?

  Als je een offerteaanvraag doet, zullen we een afspraak inplannen om je aanvraag te bespreken. We vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en komen daarom graag bij je langs om een offerte op te stellen. Het doel van dit gesprek is om de grootte van de opdracht goed te kunnen inschatten. Daarom is het belangrijk dat je voor het offertegesprek al weet wat de opdracht inhoudt. Aan de hand van de informatie die we tijdens dit gesprek krijgen stellen we een offerte op. Zodra je hiermee akkoord gaat, gaan we met je om tafel om een planning te maken. Dan kunnen de werkzaamheden beginnen!

  Onze opdrachtgevers beoordelen ons met

  De dienstverlening van Vastgoed bouw J&G

  Kwalitatief en servicegericht bij ieder project, ongeacht het formaat. Dat is waar wij voor staan. Op zoek naar een dienst die hier niet tussen staat? Schroom niet om contact op te nemen voor meer mogelijkheden.