Het renoveren van jouw woning of pand

Renovatie op de planning? We helpen je graag met al jouw renovatiewerkzaamheden. Neem contact op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

DSC_0025

Een renovatie is een vernieuwing van een bestaande woning en gaat gepaard met sloopwerkzaamheden. Als de sloopwerkzaamheden zijn uitgevoerd, kan de bouw beginnen. Een gerenoveerd huis voldoet weer aan de moderne wet- en regelgeving. Dit is wel zo fijn, want tijdens een renovatie kun je ook gelijk je woning verduurzamen. Wil je jouw woning laten renoveren? Neem dan contact met ons op!

Waarom Vastgoed bouw J&G?

Een renovatie is een groot project, waarbij veel komt kijken. Gelukkig nemen we de klus volledig op ons. Zo wordt de woning, zonder dat je er omkijken naar hebt, omgebouwd tot jouw droomhuis. Bij ons krijgt iedere klant persoonlijke aandacht en service. We vinden het belangrijk om ons aan de gemaakte afspraken te houden, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Wat de klus ook is, Vastgoed bouw J&G staat voor je klaar!

Neem contact met ons op
 • Vakkundig
 • Betrouwbaar
 • Resultaatgericht
DSC_0036

Fotogalerij

1/3

IMG_1465
DSC_0036
DSC_0025

Werkzaamheden binnen renovatie

Stucwerk is erg belangrijk in ieder renovatieproject. Hiermee werk je de muren en plafonds af en geef je jouw woning een mooie uitstraling. Nadat er gestuct is, kan er geschilderd of behangen worden.

Een van de laatste werkzaamheden van een renovatie is het aanbrengen van schilderwerk. Hiermee krijgt jouw woning de gewenste uitstraling. Wij schilderen alle oppervlaktes met precisie.

Ja, ik wil graag een project laten uitvoeren

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, png, jpg, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

  Hoe gaan we te werk?

  Als je een offerteaanvraag doet, zullen we een afspraak inplannen om je aanvraag te bespreken. We vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en komen daarom graag bij je langs om een offerte op te stellen. Het doel van dit gesprek is om de grootte van de opdracht goed te kunnen inschatten. Daarom is het belangrijk dat je voor het offertegesprek al weet wat de opdracht inhoudt. Aan de hand van de informatie die we tijdens dit gesprek krijgen stellen we een offerte op. Zodra je hiermee akkoord gaat, gaan we met je om tafel om een planning te maken. Dan kunnen de werkzaamheden beginnen!

  Onze opdrachtgevers beoordelen ons met

  Projecten waar we trots op zijn

  Een greep uit ons werk voor uiteenlopende opdrachtgevers.

  Huis 2

  Vastgoed bouw J&G heeft met onze renovatie goed en precies werk geleverd.

  Fam. Bakker uit Groningen

  Nederlands huis

  Vastgoed bouw J&G verzorgde de gehele nieuwbouw van onze nieuwe bedrijfspand. Alles was van A tot Z geregeld.

  K. de Jonge uit Kolham

  Huis 3

  Het isoleren verliep snel en voorspoedig. We zijn zeer tevreden over de mannen van J&G Vastgoed bouw.

  Fam. Ten Boer uit Groningen

  De dienstverlening van Vastgoed bouw J&G

  Kwalitatief en servicegericht bij ieder project, ongeacht het formaat. Dat is waar wij voor staan. Op zoek naar een dienst die hier niet tussen staat? Schroom niet om contact op te nemen voor meer mogelijkheden.