Veelgestelde vragen aan J&G Vastgoed Bouw

Op deze pagina hebben we een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden hierop gebundeld.

Wat is je vraag?

Het is moeilijk te zeggen hoelang een verbouwing precies gaat duren, want iedere verbouwing is anders. Als je de offerte goedkeurt gaan we met je om tafel om een planning te maken. Hierin wordt het tijdsbestek ook uitvoering besproken.

We nemen je alle werkzaamheden uit handen, waardoor je zelf niets hoeft te doen. Wel kun je alvast al uw wensen uitgebreid op papier zetten. Zo weten we precies wat er moet gebeuren en verloopt de verbouwing voorspoedig.

Het formaat van iedere verbouwing is anders. Hierdoor kunnen we niet inschatten wat de verbouwing precies gaat kosten. Dit kunnen we pas nadat we met je om tafel gezeten hebben om jouw wensen te bespreken. Vraag een offerte aan om erachter te komen wat een verbouwing jou gaat kosten.

Het verschilt per project of je in je eigen woning kunt blijven wonen. Wanneer je de badkamer verbouwt en er verder geen sanitaire voorzieningen in de woning zijn is het misschien verstandig om tijdelijk ergens anders te wonen. Dit wordt uitgebreid met u besproken.

Al het werk dat we leveren is van hoge kwaliteit. Maar soms is het helaas niet te voorkomen dat er iets kapot gaat. Merk je gebreken op aan het bouwwerk? Neem dan contact met ons op. We houden ons aan de wettelijke garantietermijnen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Of benieuwd naar onze mogelijkheden?

Ja, ik wil graag een project laten uitvoeren

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, png, jpg, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

    Hoe gaan wij te werk?

    Als je een offerteaanvraag doet, zullen we een afspraak inplannen om je aanvraag te bespreken. We vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en komen daarom graag bij je langs om een offerte op te stellen. Het doel van dit gesprek is om de grootte van de opdracht goed te kunnen inschatten. Daarom is het belangrijk dat je voor het offertegesprek al weet wat de opdracht inhoudt. Aan de hand van de informatie die we tijdens dit gesprek krijgen stellen we een offerte op. Zodra je hiermee akkoord gaat, gaan we met je om tafel om een planning te maken. Dan kunnen de werkzaamheden beginnen!

    Onze opdrachtgevers beoordelen ons met

    De dienstverlening van Vastgoed bouw J&G

    Kwalitatief en servicegericht bij ieder project, ongeacht het formaat. Dat is waar wij voor staan. Op zoek naar een dienst die hier niet tussen staat? Schroom niet om contact op te nemen voor meer mogelijkheden.